Orthodontist Drachten

Bel met onze praktijk

Adres

Lanenburg 3 (Ingang Kerkstraat), Heerenveen 

Ben je op zoek naar een orthodontist in de regio van Drachten? Dan ben je aan het juiste adres bij Orthodontiepraktijk Heerenveen. Ons deskundige team van orthodontisten en gediplomeerde assistenten staat klaar om je te begeleiden naar een gezond en stralend gebit. Wij bereiken dit door de stand van je tanden en kaak te verbeteren met behulp van diverse beugels en orthodontische apparaten. Dus, als je op zoek bent naar een beugel voor jezelf of je kind, of als je samen met een specialist een behandelplan wilt opstellen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!.

orthodontie-heerenveen-10

Onze beugels 

Er zijn verschillende soorten beugels in de orthodontie, elk ontworpen voor specifieke tandheelkundige problemen. Slotjesbeugels, Herbstbeugels, Hyrax, activators, plaatbeugels, spalkjes en onzichtbare beugels, zoals Invisalign, bieden oplossingen voor diverse behoeften, variërend van kaakcorrecties tot tandverschuivingen. De keuze hangt af van de individuele situatie en de aanbevelingen van de orthodontist. Wil je meer weten over onze beugels? Neem dan een kijkje bij onze beugels.

De behandeling 

Bij onze orthodontist in de buurt van Drachten zijn diverse behandelingen beschikbaar om de stand van tanden en kaak te verbeteren. Hierbij kun je denken aan het gebruik van beugels, het corrigeren van tandpositie met plaatjes, lijm, kunstgebitten, splintjes of zelfs het plaatsen van implantaten. Samen met onze orthodontist in de buurt van Drachten kun je bepalen welke behandeling het meest geschikt is voor jouw specifieke behoeften.

Ortho Lemmer

Wanneer ga je naar een orthodontist?

Er zijn een aantal redenen waarom je een bezoek zou kunnen brengen aan de orthodontist nabij Drachten. Hierbij kun je denken aan problemen met het sluiten van je gebit of het op elkaar bijten van de tanden, maar er zijn nog veel meer redenen waarom het verstandig is om een bezoek te brengen aan Orthodontiepraktijk Heerenveen. Scheefstand van de tanden of kiezen, spraakproblemen door je tanden of kiezen of ontevredenheid bij de uitstraling van je glimlach zijn ook goede redenen om een bezoek te brengen aan de orthodontist. Heb je behoefte aan een orthodontische behandeling, neem dan contact op met de orthodontist nabij Drachten.

Maak een afspraak!

Wil je een afspraak maken met de orthodontist van Drachten voor een behandeling in de praktijk? Neem dan contact op door te bellen of het contactformulier op de website in te vullen. Wij zijn ook dagelijks te bereiken voor informatie. Graag tot ziens in onze praktijk!

Woon je niet in Drachten, maar wil je wel in onze orthodontistenpraktijk in Heerenveen langskomen? Wij zijn ook goed te bereiken vanuit Emmeloord, Drachten, Gorredijk, Grou, Joure, Lemmer en Steenwijk.

orthodontie-heerenveen-4