Orthodontist Steenwijk

Bel met onze praktijk

Adres

Lanenburg 3 (Ingang Kerkstraat), Heerenveen 

Een gezond gebit en mooie witte tanden, daar is niet iedereen van nature mee gezegend. Als je bijvoorbeeld last hebt van tanden die op een verkeerde manier zijn uitgelijnd of wanneer je moeite hebt met kauwen door scheefstaande tanden, dan kan dat ook effect hebben op jouw zelfvertrouwen. Gelukkig kun je met een bezoek aan de orthodontist in Steenwijk zorgen voor verandering. Dankzij moderne tandheelkunde zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om diverse problemen op het gebied van orthodontie op te lossen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Orthoheerenveen? Neem dan contact op met de orthodontist van Steenwijk.

Orthodontist Steenwijk Orthoheerenveen

Wanneer een bezoek brengen aan de orthodontist van Steenwijk?

Op het gebied van tanden en kaken zijn er aardig wat problemen. Denk bijvoorbeeld maar aan spleten tussen de tanden, scheefstaande tanden, onderbeet of overbeet. Wanneer je met dit soort problemen te maken krijgt, is het verstandig om een bezoek te brengen aan de orthodontist van Steenwijk, maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Het advies luidt daarom om zo vroeg mogelijk je gebit te laten onderzoeken bij de ortho. Bij kinderen kun je dit al doen op hun 9e levensjaar, omdat het uitlijnen van de kaken en het verplaatsen van tanden makkelijker is op jonge leeftijd.

Behandeling bij de orthodontist van Steenwijk

Als blijkt dat je baat hebt bij een behandeling, dan kun je een afspraak maken bij de orthodontist van Steenwijk om de situatie van je gebit in kaart te brengen. Met behulp van foto’s en afdrukken wordt bepaald hoe de behandeling zal verlopen en welke beugel daarbij past. Ook hoor je dan hoe lang je een beugel moet blijven dragen.

Ortho steenwijk

Soorten beugels bij Orthoheerenveen

Er zijn verschillende soorten beugels beschikbaar, maar hoe weet je welke beugel de beste oplossing voor jou is? Door middel van onderzoek wordt dit bepaald. Dan kun je bijvoorbeeld een slotjesbeugel, een activator, een plaatbeugel, een retentiebeugel of een rapid maxillary expander krijgen. Wil je hier meer over weten? Bekijk het op onze pagina over beugels.

Afspraak maken bij de orthodontist van Steenwijk?

Heb je last van scheve tanden of problemen met kauwen? Maak dan een afspraak via het formulier bij de orthodontist van Steenwijk en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Ook kun je via 051 362 1057 eenvoudig een afspraak maken.