BEUGELS

Bel met onze praktijk

Adres

Lanenburg 3 (Ingang Kerkstraat), Heerenveen 

SLOTJESBEUGEL

Brackets zijn metalen plaatjes die op de tanden (elementen) geplaatst worden. Men noemt ze ook wel blokjes, slotjes of plaatjes. In de bracket is een uitsparing(slot) waardoor men een draad kan laten lopen. Deze draad wordt vastgezet door middel van nikkeltitanium clips. De brackets zijn voorzien van verschillende waardes (perscripties). Een combinatie van de waarde in de bracket en de draad, zorgt ervoor dat de tanden in de rij komen.

Slotjesbeugel
Activator

De New T-appliance activator is een uitneembare beugel. Deze beugel stimuleert de groei van de onderkaak zodat de kaken na de behandeling beter op elkaar passen. De New T-appliance bestaat uit een blok kunsthars waar je tanden en kiezen precies in passen als je op de juiste manier in deze beugel bijt. De beugel bestaat uit drie delen, die met 3 stelschroeven aan elkaar verbonden zijn.

Beugels Activator
New-T-appliance Beugels
Beugels New-T-appliance-D

Retentiebeugel

Retentiebeugel
Retentie beugel
Retentieplaat

Plaatbeugel

Plaatbeugel
Plaat beugel

RAPID MAXILLARY EXPANDER

RAPID MAXILLARY EXPANDER
RAPID MAXILLARY EXPANDER beugel

Activator (van beek)

Beugels activator van beek
Activator beugel
Van beek beugel

Activator (van beek)

De EVAA is een uitneembare beugel die de groei van de onderkaak stimuleert. De EVAA wordt tegelijk met een vaste beugel gedragen. Op de eerste grote kiezen zitten ringetjes. Aan de ringetjes zitten buisjes waar de haakjes van de EVAA in passen.

Activator EVAA beugel
Blokjesbeugel