Orthodontist Lemmer

Bel met onze praktijk

Adres

Lanenburg 3 (Ingang Kerkstraat), Heerenveen 

Ben je op zoek naar een orthodontist in Lemmer? Dan ben je bij Orthoheerenveen aan het juiste adres. Orthoheerenveen is een professionele en ervaren orthodontie praktijk, gevestigd nabij Lemmer. Wij bieden hoogwaardige behandelingen en zorg aan voor onze patiënten met behulp van de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Ons team staat klaar om u te helpen bij het behalen van een mooi en gezond gebit. Wilt u direct een afspraak inplannen bij de orthodontist nabij Lemmer? Neem dan contact op met Orthoheerenveen.

Orthodontist Lemmer Orthoheerenveen

Orthodontist bezoeken in Lemmer

Wanneer je problemen hebt met je tanden of met je kaak, kan het verstandig zijn om een bezoek te brengen aan de orthodontist in Lemmer. Aan welke problemen kun je dan denken? Dan kun je denken aan tanden die scheef staan of een verkeerde stand hebben, problemen bij het sluiten van de mond, pijn in de tanden of kaak of problemen met het ademhalen door de neus. Wanneer je een van deze problemen ervaart, is het raadzaam om contact op te nemen met de orthodontist van Lemmer om te bepalen of er een orthodontische behandeling nodig is.

Behandelingen van de orthodontist in Lemmer

De orthodontist van Lemmer kan verschillende behandelingen aanbieden om problemen met de tanden en de kaak op te lossen. Denk hierbij aan het plaatsen van beugels, het corrigeren van je tanden door middel van spalkjes, plaatjes of elastiekjes, maar een chirurgische behandeling kan in sommige gevallen ook nodig zijn. Welke behandeling het beste is voor jou, hangt af van de specifieke problemen die je op het moment ervaart. De orthodontist van Lemmer kan je helpen bij het bepalen van de beste behandeling.

Ortho Lemmer

Verschillende soorten beugels

Om de problemen met tanden te kunnen corrigeren, kan de orthodontist van Lemmer verschillende soorten beugels aanbieden. Zo zijn er onder andere vaste beugels die aan de binnen- en buitenkant van de tanden worden bevestigd, er zijn uitneembare beugels die je zelf kunt verwijderen wanneer je maar wilt, maar er zijn tegenwoordig ook onzichtbare beugels. Dit zijn beugels die aan de binnenkant van de tanden worden bevestigd of beugels die van transparant kunststof zijn gemaakt. Met de orthodontist kun je bespreken welke beugel het beste is voor jou. 

Afspraak maken met de orthodontist van Lemmer?

Wil je een afspraak maken met de orthodontist van Lemmer? Neem dan contact op met onze orthodontische praktijk. Dit kan door te bellen of door het online formulier op onze website in te vullen.