Orthodontist Joure

Bel met onze praktijk

Adres

Lanenburg 3 (Ingang Kerkstraat), Heerenveen 

Staan je tanden te dicht bij elkaar, heb je last van scheve tanden of heb je moeite bij het kauwen door verkeerd uitgelijnde tanden? Dan kun je baat hebben aan een behandeling van de orthodontist in de buurt van Joure. Dankzij de moderne tandheelkunde zijn er tal van mogelijkheden om diverse problemen op het gebied van orthodontie op te lossen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de orthodontist in de buurt van Joure? Neem dan direct contact op met Orthoheerenveen.

Orthodontist Joure Orthoheerenveen

Wanneer moet je naar de orthodontist?

Er zijn aardig wat problemen die voor kunnen komen op het gebied van de tanden en kaken. Denk bijvoorbeeld maar aan problemen met betrekking tot de uitlijning van de tanden of kaken, zoals scheve tanden, spleetjes, onderbeet of overbeet. Het advies luidt om zo vroeg mogelijk te onderzoeken of je baat hebt bij een behandeling bij de orthodontist in de buurt van Joure. Bij kinderen kun je dit vanaf hun 7de jaar onderzoeken, maar als volwassene kun je ook altijd nog terecht bij de ortho in de buurt van Joure. Let er wel op dat het verplaatsen van tanden of het uitlijnen van de kaken op jongere leeftijd gemakkelijker is dan op latere leeftijd.

Een behandeling bij de ortho in de buurt van Joure

Als blijkt dat een behandeling kan beginnen, omdat alle tanden gewisseld en volgroeid zijn, wordt er een afspraak gemaakt om de situatie van je gebit in kaart te brengen. Dit wordt gedaan door foto’s te maken van de tanden, kiezen, je lach en je gezicht. Ook worden er afdrukken gemaakt van je gebit. Met behulp van deze afdrukken en foto’s wordt bepaald welke beugel bij jou past en hoe lang je de beugel moet blijven dragen.

De orthodontist is ook goed te bereiken vanuit onder andere Emmeloord, Lemmer en Steenwijk

Ortho Joure

Afspraak maken bij de orthodontist in de buurt van Joure?

Wil je graag een afspraak maken bij de orthodontist in de buurt van Joure? Vul dan het formulier op onze website in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Ook kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0513 621057. Heb je ernstige pijnklachten die niet zelf op te lossen zijn? Dan kun je buiten onze openingstijden ook contact opnemen met de orthodontist in de buurt van Joure via het kopje ‘weekenddienst’.