Beugeltandarts Drachten

Bel met onze praktijk

Adres

Lanenburg 3 (Ingang Kerkstraat), Heerenveen 

Zoek je een beugeltandarts in de omgeving van Drachten? Dan ben je bij Orthodontiepraktijk Heerenveen aan het juiste adres. Ons ervaren team van beugeltandartsen en gediplomeerde assistenten staat klaar om je te begeleiden naar een gezond en stralend gebit. Dit bereiken we door de stand van je tanden en kaak te verbeteren met diverse beugels en orthodontische apparaten. Dus, als je op zoek bent naar een beugel voor jezelf, je kind of als je samen met een specialist een behandelplan wilt opstellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

orthodontie-heerenveen-10

Onze beugels 

In de orthodontie bestaan verschillende typen beugels, elk specifiek ontworpen voor bepaalde tandheelkundige problemen. Slotjesbeugels, Herbstbeugels, Hyrax, activators, plaatbeugels, spalkjes en onzichtbare beugels zoals Invisalign bieden oplossingen voor diverse behoeften, variërend van kaakcorrecties tot tandverschuivingen. De keuze hangt af van de individuele situatie en de aanbevelingen van de orthodontist. Wil je meer weten over onze beugels? Kijk dan eens bij ons assortiment beugels of neem contact op met onze beugeltandarts nabij Drachten.

De behandeling 

Bij onze beugeltandarts  in de omgeving van Drachten zijn verschillende behandelingen beschikbaar om de stand van tanden en kaak te verbeteren. Hierbij kun je denken aan het gebruik van beugels, het corrigeren van tandpositie met plaatjes, lijm, kunstgebitten, splintjes, of zelfs het plaatsen van implantaten. In overleg met de beugeltandarts in de buurt van Drachten kun je bepalen welke behandeling het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Ortho Lemmer

Wanneer ga je naar een orthodontist?

Er zijn verschillende redenen waarom een bezoek aan de beugeltandarts in de buurt van Drachten een overweging waard kan zijn. Naast problemen met het sluiten van je gebit of het op elkaar bijten van de tanden, zijn er tal van andere redenen om Orthodontiepraktijk Heerenveen te bezoeken. Scheefstand van tanden of kiezen, spraakproblemen veroorzaakt door tanden of kiezen, of ontevredenheid over de uitstraling van je glimlach zijn eveneens goede redenen om een afspraak te maken bij de beugeltandarts. Als je een orthodontische behandeling overweegt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de beugeltandarts in de buurt van Drachten.

Maak een afspraak!

Wil je een afspraak maken met de beugeltandarts van Drachten voor een behandeling in de praktijk? Neem dan contact op door te bellen of het contactformulier op de website in te vullen. Wij zijn ook dagelijks te bereiken voor informatie. Graag tot ziens in onze praktijk!

Woon je niet in Drachten, maar wil je wel in onze orthodontistenpraktijk in Heerenveen langskomen? Wij zijn ook goed te bereiken vanuit Emmeloord, Drachten, Gorredijk, Grou, Joure, Lemmer en Steenwijk.

orthodontie-heerenveen-4